Miskolc köszöntötte és elismerte a díjazott miskolci vendéglátósokat

Megosztás

A Dining Guide gáláján aratott sikerek újra magasra helyezték Miskolcot az ország gasztronómiai térképén.

Több miskolci gasztroműhely is rangos elismerésben részesült az idei Audi-Dining Guide gálán. Így kapott díjat A leves és Borsod Burger, a Desszertem és a Végállomás Bistorant is. Amíg a Ristorante és a The Club Avalon Grill & Experience TOP100-ba került, addig az ugyancsak az Avalon által üzemeltetett Il Baffo első helyet hozott haza az alternatív vendéglátóhelyek megmérettetéséről.

A megjelent étteremtulajdonosok előtt Veres Pál hangsúlyozta: Miskolc egyetlen hazai vidéki városként rendelkezik ilyen sok díjjal és jelöléssel, melyek dicsőségéből nem csupán a vendéglátóhelyek, de a város is részesül, hiszen „mindezzel Miskolc is felkerül arra a térképre, ahol a gasztronómiát jegyzik”. A polgármester úgy vélekedett, az idegenforgalommal komoly kitörési ágazatként kell számolni a település jövőjét illetően, amely koncepciót az ehhez hasonló sikerek csak tovább erősítik.

A helyi gasztroműhelyek közül a legnagyobb diadalt kétségtelenül az Il Baffo gyorsétterem aratta azzal, hogy egyenesen a legjobbnak bizonyult Magyarország alternatív vendéglátóhelyeinek összevetésében. Ezzel nemcsak helyi, de országos ismertségre is szert tettek. (via Minap)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek