Gólt lőtt a focista, majd rosszul lett, újraélesztették, de végül elhunyt

Megosztás

Norbert már érezte a bajt, cserét kért, az öltözőbe ment, ahol néhány perc múlva az egyik csapattársa már a földön fekve talált rá. Az újraélesztés sikeres volt, de nem sokkal később így is elhunyt az 53 éves játékosedző.

Rosszul lett egy játékos, ezért félbeszakadt a Juta-Toponár megyei I-es focimeccs szombaton – írta Sonline.hu.

Tóth Norbert jutai játékosedző előbb gólt lőtt (ezzel 2-1-re vezetett a csapata), majd cserét kért. A pályáról egyből az öltözőbe ment, ahol az egyik csapattársa talált rá néhány perc múlva, a földön fekve.

Kihívták hozzá a mentőket, akik 50 percig küzdöttek az 53 éves focista életéért. Bár sikerült újraéleszteniük és kórházba szállítaniuk Tóthot, ott néhány órával később elhunyt a somogyi labdarúgás legendás alakja.

Azt, hogy a félbeszakadt meccset pótolják-e, egyelőre nem tudni.

Tóth utolsó gólöröme nem sokkal rosszulléte előtt

Juta a Facebookon búcsúztatta az elhunyt játékost, aki több mint 11 évig dolgozott a település csapatánál.

“Azt a 11 évet, amelyet a csapat mellett töltöttél játékosedzőként soha nem felejtjük! Szerettek és tiszteltek játékostársaid, a sportnak, a munkádnak és kiváló egyéniségednek köszönhetően nagyon sok barátot szereztél. Úgy mentél el, amilyen voltál, nagyon sok örömöt szereztél a szurkolóknak a góljaiddal, és az életed utolsó mérkőzésén is norbis góllal búcsúztál” – írták a közösségi oldalon.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek