A múlt héten az M30-ason felborult kamionos még mindig a pálya pihenőjében várakozik kényszerből

Megosztás

Hihetetlen, de a jelek szerint azóta sem tudták megoldani, hogy végre ne egy hejőkeresztúri autópálya-pihenőben kelljen minden napját tengetnie, hanem dolgozhasson és hazajuthasson a családjához a két török kamionos.

H. Tamás bejegyzése nagyot ment a Facebookon, hihetetlen, hogy a kamionsofőr azóta kénytelen a Miskolc közelében levő borsodi pihenőben dekkolni. Íme a bejegyzés utólagos szerkesztés nélkül.

🆘️‼️SZIASZTOK‼️🆘️

Múltheten felborult TÖRÖK kamionos még mindig az M30 Miskolc felé oldalon a Hejőkeresztúri pihenöben várja sorsa jobbra fordulását…😔

Én megálltam, vízet üditőt és némi élelmet adtam neki, cserébe teáztunk egyet😊 Nagyon hálás volt, pár jó szó után elköszöntünk.

Aki esetleg arra jár, és úgy gondolja szánja meg némi élelemmel😘

❤️SEGÍTSÜNK EGYMÁSON ÉS EMBERTÁRSAINKON NEMZETISÉGTŐL FÜGGETLENÜL❤️

Ha mással nem is, de egy megosztással segithetsz rajta😊

Köszönöm, hogy elolvastad😊

Frissítés: Megoldódik a török kamionosok problémája.

“Kérjük, hogy ne induljon el senki a fiúkhoz az autópálya melletti pihenőbe, valóságos zarándokhely lett ez a pad. Nagyon kellemetlen nekik az állandó fotózás, akkor is, ha nagyon hálásak mindenkinek a rengeteg segítségért, élelemért. ❤️

Már ne induljon el senki a török kamionos fiúkhoz a hejőkeresztúri pihenőbe, a srácok jó kezekben vannak, megoldódik a problémájuk.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek