A sár az úr a tapolcai orvosi rendelő parkolójában

Megosztás

Örüljünk annak, hogy van rendelő és van külön parkolója is, vagy bosszankodjunk azon, hogy az autónk és a cipőnk is megsínyli, ha ilyen időben kell mennünk a rendelőbe? Van, aki szerint Miskolctapolca nagyobb részét hagyták lepusztulni, ami a turisták elől rejtve marad.

Valóban ennyire drámai lenne a helyzet a turistaparadicsomtól alig néhány száz méterre?

A közösségi médiában találkozhattunk a következő bejegyzéssel az egyik helyi csoportban.

“Ez a fotó hűen tükrözi az egészségügy állapotát. Tapolcai orvosi rendelő parkolója… Ide menjen be az ember tiszta lábbal. Ha leparkolsz, garantált szükség lesz autómosásra.”

Rögtön ki is alakult egy vita a poszt alatt. (szerkesztés nélkül tesszük közzé ezeket a bejegyzéseket)

“Ez nem az eüt tükrözi, ahhoz nézze meg a rendelőt belülről! 70 éve épült, derékig felrohadva, sötét, dohos, járda nuku, rámpa sehol..soroljam? Üdv Tapolcán,sőt annak szívében!”

“Ez a fotó tökéletesen tükrözi Magyarország jelenlegi állapotát.”

“De az erdélyi jégkorongra, dunaszerdahelyi focira futja!”

“Nem csak ott ilyenek, hanem nagyon sok utcában ami a turisták előtt nem látszanak!! Az ott lakók évtizedek óta ilyen utakon járnak!”

“Beütött a szankciós infláció itt is, nem jutott pénz ide. Nem baj, de a DVTK stadion parkolója jól sikerült.”

“Nem az egészségügy állapotát mutatja hanem a parkoloét!!! ( ..és nem mondon hogy minden renben vele!) Ja, de ugy nem lehet hergelni,heccelni vele!”

“Ez a parkoló állapotát tükrözi esős időben… Amúgy, ha orvoshoz kell menni és az a legnagyobb probléma, hogy piszkos lesz az autó, akkor szerencsés ember vagy…”

“Egész Tapolca úthálózata olyan, mintha a Nato tévedésből itt bombázott volna harminc évvel ezelőtt és azóta kb semmi sem történt. Az Éden utca a kedvencem. Kellemes kontrasztot alkot az újépítésű villák pazar látványa a valamikori aszfalt vadregényes, dimbes-dombos atmoszférájával. Némelyik kátyúban horgászni is lehetne. Ezen idillt, az út folytatásaként leledző sár sem rontja el, és a szomszédos építkezésről a teherautók mindig gondoskodnak a megfelelő utánpótlásról. A Brassói utca szintén favorit.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek