Jelenleg is dolgozik a MIVÍZ a Martinkertvárost és a Diósgyőrt érintő üzemzavaron

Megosztás

A hétfői sorozatos csőtörésekkel kapcsolatban arról tájékoztatta a nyilvánosságot a MIVÍZ, hogy Diósgyőrben a Fazola Henrik és a Gózon Lajos utcákban, Martinkertvárosban pedig a Radnóti és a Csokonai utcákban a tegnapi napon megtörtént a hiba elhárítása, az ivóvízszolgáltatás helyreállt.

A mai napon várhatóan Diósgyőrben a Budai Nagy Antal és a Kacsóh Pongrác utcákban, Martinkertvárosban a Dráva utcában, a Szrog Sámuel utcában, a Franklin Benjámin utcában és a Kapos utcában is meg fog történni a hibák elhárítása és az ivóvíz szolgáltatás helyreállítása.

A mai mapon munkavégzéssel érintett területeken a hibaelhárítás befejezéséig továbbra is lajtos autókkal biztosítja az ivóvíz ellátást a MIVÍZ.

A munkák velejárója lehet a visszanyitást követő, esetlegesen előforduló, átmeneti vízzavarosodás, mely a kifolyók megnyitását követően megszűnik, írják közleményükben.

Az autósokat és gyalogosokat továbbra is kéri a MIVÍZ, hogy a munkaterületek környezetében továbbra is fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek