Ide kell a rutin és a lélekjelenlét – hajmeresztő manőver Miskolcon

Megosztás

Tényleg csak egy hajszálon múlott, hogy nem történt baleset Miskolcon. Majdnem belecsapódott a másik autóba az a sofőr, aki figyelmen kívül hagyta a szabályokat. Csak a szabályosan közlekedő sofőr lélekjelenlétén múlott, hogy nem történt baleset.

A kamerafelvételek is jól bizonyítják, hogy a szabályosan közlekedő autó hírtelen fékezésre, és irányváltásra kényszerült, mivel a Felsőruzsin útról kikanyarodó autós elé vágott. A szabálytalankodó férfi az elsőbbségadás kötelező táblát annulálta, és vágott ki a védett útvonalon közlekedő másik jármű elé.

Az ütközés elkerülése a vétlen sofőr lélekjelenlétének volt köszönhető.

A rendőrök az eset után megállították és ellenőrzés alá vonták azt a helyi férfit, akivel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság gyorsított eljárást kezdeményezett. A sofőrt a hatóság három hónapra eltiltotta a vezetéstől, és hetvenezer forint pénzbírsággal sújtotta, tájékoztatott a rendőrség.

Tényleg csak egy hajszálon múlott, hogy nem történt baleset Miskolcon. Majdnem belecsapódott a másik autóba az a sofőr, aki figyelmen kívül hagyta a… | By BIP – BAZ VMRFK Információs Portál | Facebook

395 views, 24 likes, 0 loves, 0 comments, 0 shares, Facebook Watch Videos from BIP – BAZ VMRFK Információs Portál: Tényleg csak egy hajszálon múlott, hogy nem történt baleset Miskolcon. Majdnem…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek