A miskolci édesanya berágott az ellenőrre, aki jogtalanul elkobozta fia bérletét

Megosztás

Úgy tűnik, az ellenőr eleve rosszul ismerhette a szabályt, nem is kellett volna matrica a srác diákigazolványára, márpedig erre hivatkozva vette el tőle a bérletét. A sértett édesanyja panaszt és anyagi jóvátétel követelését helyezte kilátásba. Valóban túllépte hatáskörét az ellenőr?

Az egyik miskolci csoportban találkozhattunk F. G. bejegyzésével, amint felháborodásának adott hangot, ezért ezt meg is osztotta a nyilvánossággal.

“Szeretném megköszönni annak a “drága” ellenőrnek, aki ma arra hivatkozva, hogy nincs matrica a gyerek diákján, elvette a gyerekem bérletét, nem gondolva arra, hogy jut haza a gyerek, ráadásul jogtalanul, ugyanis matrica akkor kellett volna, ha betöltötte volna a 16. életévét 2022. aug. 31-ig, ami a fiamra nem igaz.

Most vagy veszünk egy halom jegyet, hogy a gyerek eljusson edzésre, suliba, bárhova, holott van bérlete vagy sehova sem tud menni, ugyanis nincs ügyfélszolgálat hétvégén. Az ilyen “gyerekcentrikus”, túlbuzgó emberek pályát tévesztettek az tuti!!! Remélem a hétvégéje olyan lesz, mint a gyereknek és nekem ez a délután. Természetesen a panasz és az anyagi jóvátétel kérése nem marad el hétfőn!!!”

Igaza van a hölgynek és túllépte hatáskörét az említett ellenőr? Mással is történt hasonló eset a városban?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek