Szem nem maradt szárazon – Anyák napi szerenád a Borsod24-től

Megosztás

Nem minden gyermeknek és unokának volt lehetősége, hogy személyesen köszöntse hozzátartozóját ezen a jeles napon – nekik kívánt segíteni szerkesztőségünk azzal, hogy május 7-én házhoz vitte a szeretetet.

Május első vasárnapján ünnepeltük az édesanyákat és nagymamákat, a Borsod24 pedig ez alkalomból egy különleges lehetőséget kínált azoknak, akik valamilyen okból nem tudták személyesen felköszönteni az egyik legfontosabb családtagjukat.

Ezen a verőfényes vasárnapon nagy izgalmak közepette kerekedett fel stábunk és Kriston Milán előadóművész, hogy a címzetteknek átadjuk – egy érzelmes dal formájában – azt a kimondhatatlan hálát és szeretet, amit csak egy édesanya irányába táplálhat az ember.

Nem csak az anyukákat és a nagyikat látogattuk meg, akadt olyan olvasónk, aki imádott anyósát szerette volna meglepni ezen a fontos napon, mi pedig igyekeztünk teljesíteni minden kérést. Végül öt helyszínre látogattunk el és bátran kijelenthetjük, hogy többet kaptunk ettől az eseménytől, mint reméltük.

Az ünnepelteken kívül a stáb is a könnyeivel küzdött, sőt még a szomszédok is párás tekintettel nyitottak ajtót és ablakot. Aki meghallotta az énekszót, könnyes szemmel hallgatta az Úgy szeretném meghálálni című örökbecsű szerzeményt.

A megható eseményről készült egy videó is, amelyet itt tekinthetnek meg:

Anyák napi köszöntés a Borsod24 szervezésében

Anyák napja alkalmából több olyan édesanyát és nagymamát is zenés szerenáddal köszöntött szerkesztőségünk BAZ megyében, akik a csokor virágon kívül egy különleges élményt is szerettek volna adni szeretteiknek.

Kriston Milán

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek