Hamarosan ismét Játékos VárosJárás Miskolcon

Megosztás

Tizennegyedik alkalommal rendezik meg az eseményt, ahol játékosan járhatjuk be Miskolc városát az Itthon Miskolcon Egyesület és az általa alapított Szeretem Miskolcot mozgalom szervezésében jövő szombaton.

Újra játékra hívják a családokat, diákokat, baráti társaságokat, munkahelyi, civil, szakmai közösségeket, nyugdíjas klubokat, egyszóval mindenkit, akit érdekel Miskolc múltja és jelene. Az idei játék középpontjában Miskolc és az Avas áll – számolt be a részletekről az esemény szakmai együttműködő partnerei előtt az Itthon Miskolcon Egyesület elnöke, aki mondandójában kiemelte: az először 1982-ben megrendezett vetélkedő küldetése, hogy felmutassák a város értékeit – számolt be erről a Minap.

A program keretében újból bárki felfedezheti a város különleges értékeit, megismerkedhet Miskolc egykoron élt és maradandót alkotott személyiségeivel. A VárosJárás célja erősíteni az itt élők Miskolchoz való kötődését. A szervezők kedd délután a Tudomány és Technika Házában ültek össze.

Az egyeztetésen felfedték: az indulók jóformán bármilyen segítséget használhatnak majd az adott állomáson elhangzó „meseszerű tájékoztatót” követően. A pontos helyszínek azonban a rendezvény napjáig szigorúan titkosak. Azok biztosításában és a megoldandó feladatok kidolgozásában a rendezvény közreműködő partnerei a keddi egyeztetésen állapodtak meg. 

A játék részleteiről

Az alábbi négy kategóriában versenghetnek a maximum 5 fős csapatok:

– általános iskola felső tagozat,
– középiskolások,
– családok,
– közösségek (baráti, munkahelyi, szakmai, civil, nyugdíjas stb.).

A nevezéshez az alábbiakat szükséges megadni:

– melyik kategóriában indul a csapat, 
– csapatnév,
– a csapat képviselőjének neve, telefonszáma és e-mail címe,
– a csapattagok pólómérete.

A jelentkezéseket május 9-éig várják az Itthon Miskolcon Egyesület e-mail címére: [email protected]. A játék részleteiről a csapatok írásos értesítést kapnak. Valamennyi kategória győztese értékes jutalomban részesül. Az első háromszáz fő játékra jelentkező a Szeretem Miskolcot mozgalom pólóját kapja.

További információk:

https://www.facebook.com/varosjaras
https://www.facebook.com/miskolcikulturaliskozpont
[email protected]

30/696-8564, 30/9584-078

A Játékos VárosJárás időpontja: 2023. május 13. (szombat) 8:30 – 16:00

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek