A Fidesz krémje is ott volt Kovács Zsolt képviselő megyeházán tartott könyvbemutatóján

Megosztás

Könyvbemutatót tartottak a Megyeházán, számolt be a hírről Bánné dr. Gál Boglárka a megyei közgyűlés elnöke.

A bemutatón olyan fontos fideszes politikusok is jelent voltak, mint L. Simon László a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója, aki maga mutatta be Kovács Zsolt fideszes országgyűlési képviselő “Szépséges Jel Pajzsodon” című könyvét.

“25 év kutatómunkája. Ennek az útnak a végét, gyümölcsét jelenti a tekintélyes méretű könyv, amely nem csupán napjaink Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéjében fekvő települések jelképeit, hanem a Trianon előtti, egykori Abaúj-Torna, Borsod, Gömör-Kishont és Zemplén vármegyék települési címereit és pecsétnyomataikat is bemutatja.” – írta bejegyzésében Bánné dr. Gál Boglárka

Kovács Zsoltról egyébként megválasztása óta sem lehet sokat hallani. Egy korábbi cikkünkben összegyűjtöttünk mindent, amit megyénk listás országgyűlési képviselőiről tudni lehet, de róla akkor sem találtunk sok információt, leginkább csak korábbi botrányait leltük fel az interneten. Ezt a cikkünket ide kattintva olvashatja.

A politikus botrányai között említhetjük, mikor 2015-ben ittasan állapotban szidalmazta a rendőröket és a mentősöket Miskolc főterén, illetve a miskolci feketekassza ügyben is felmerült a neve.

A könyvbemutató egyébként kifejezetten jól sikerült, megyénk legfontosabb fideszes politikusai és a Miskolci Egyetem rektora is képviseltették magukat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek