Elfogadta a közgyűlés a főkapitány beszámolóját

Megosztás

Czinege László r. dandártábornok a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2023. április 27-én számolt be a közgyűlés előtt a megye 2022. évi közbiztonsági, bűnügyi helyzetének alakulásáról.

A közgyűlés megköszönte a megyei rendőr-főkapitányság munkáját, majd a beszámolót egyhangúlag elfogadta. A közgyűlésen felszólalt még dr. Gömbös Sándor r. dandártábornok, az Országos Rendőr-főkapitányság hivatalvezetője is.

A tájékoztatót megelőzően a közgyűlés a „Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közbiztonságáért” díjat adományozta Duber Imre r. alezredesnek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi és Közterületi Támogató Osztály vezetőjének, Molnár Emil r. alezredesnek a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetőjének és az Ózdi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnokának, Ráki Pál r. főtörzszászlósnak.

A díjazottak

A díjakat ünnepélyes keretek között Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke és a megyei rendőrfőkapitány adta át.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek