Fodrászhoz indult, azóta nem tért haza a miskolci hölgy

Megosztás

Eltűnés miatt keresi családja a képen látható Kollárné Angyal Erikát a közösségi hálón!

A 69 éves hölgy tegnap délelőtt Miskolc Rigó utca 40. szám alatti otthonából fodrászhoz indult, de otthonába azóta nem tért haza és életjelet sem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen. Az iratai nála vannak, de a telefonját nem vitte magával. Körülbelül 160-170 cm magas, 60 kg, pontos ruházata egyenlőre nem ismert. Magas vérnyomásra kell gyógyszert szednie, egyéb betegsége nem ismert, térben-időben ezidáig jól tájékozódott.

A Miskolci Rendőrkapitányság megerősítette, hogy a rendőrségi bejelentés megtörtént. Aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

A keresésben részt vesz Lehoczki László és Hope is, derült ki a Spider Mentőcsapat vezetőjének közösségi oldalán olvasható bejegyzéséből.

Kép: Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek