Videófelvétel a rendőrautó és a villamos hétfői ütközéséről

Megosztás

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, rendőrautó ütközött villamossal Miskolcon a Centrum áruház előtti kereszteződésében hétfőn dél körül. A villamos kisiklott, és a rendőrautó is alaposan összetört.

A balesetről készült fotókat a Borsod24 is közzétette, emellett kiválogattunk néhány megnyilvánulást a Facebook-ról, a bejegyzések alatti kommentszekcióból. Most pedig a YouTube-on találtunk egy videófelvételt az esetről! A képsorokon jól látszik, hogy a rendőrautó használta a megkülönböztető jelzést, illetve az is, hogy lelassított a piros lámpás kereszteződés előtt, meg kell jegyeznünk azonban, hogy hiába hallja a villamosvezető a szirénát, a kötött pályán közlekedő járműnek sokkal hosszabb féktávra van szüksége ahhoz, hogy megálljon. Viszont a véleménynyilvánítás nem a mi asztalunk, azt rábízzuk a helyszínelőkre.

Az esetről készült felvételt alább megtekinthetik:

Videón, ahogy KIÜTI A VILLAMOST a rendőrautó Miskolcon

FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE. Fedélzeti kameráikat keresd itt: https://autos-kamera.arukereso.hu/nextbase/?sgst=1 ÍGY KERÜLHETSZ TÁMOGATÓINK KÖZÉ: https://bpiautosok.hu/tamogatonk-a-te-ceged-jelenj-meg-nalunk-a-youtube-on-es-a-bpiautosok-hu-n/ ——————— TÁMOGATÓINK: https://klimasonic.hu – Klíma berendezések és telepítés. +36 30 243 4181 http://epitkezik-felujit.hu – Generálkivitelezőt keresel? Felújítást tervezel? Wes-Prem Customs – A tiédet mikor kezdjük? +36 20 20 926 50 https://autovignet.hu – Autópálya matrica vásárlás online https://gyertyakovacs.hu – A tortadíszek világa – Gyertyakovács Kft.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek