Az anyját is meg akarta ölni az iskolai lövöldözésre készülő fiú

Megosztás

Az elmeorvosi szakértő vizsgálata alapján nincs kóros elmeállapota a 17 éves miskolci fiatalnak, így büntethető.

Újabb részletek derültek ki a néhány hete a TEK által elkapott 17 éves miskolci fiú ügyével kapcsolatban. A Blikk információi szerint B. Levente egy olyan internetes csoport tagja volt, akik rajonganak az iskolai lövöldözések elkövetőiért. A bulvárlap úgy tudja, hogy magántanulóként a napjait otthon töltő kamasz ezen a platformon teljes nyíltsággal írt arról, hogy miként lövi majd le volt általános iskolájának diákjait.

Chatpartnerei pedig annál lelkesebbek voltak, minél vadabb dolgokat írt le Levente. A végén már oda jutott, hogy az anyukája életét is elveszi, a lakásukat felgyújtja, elsétál a 15 percre lévő sulihoz, ahol mindenkit lelő, de előtte a diákoknak szopogatniuk kell a fegyver csövét. A fiú állítólag egyedül a kutyája miatt aggódott.

A Blikk megkérdezte a fiú jogi képviselőjét, Lichy József ügyvédet, aki azt mondta, a levelezés az interneten megtörtént, azon nincs mit szépíteni, tagadni, de a védence által leírtak komolyságát erősen vitatják, hiszen valószínűleg igazából nem készült ő semmire, csak figyelmet és elismerést akart ilyen felfoghatatlan formában kicsikarni. A fiú édesanyja ugyancsak kizártnak tartotta, hogy Levente bárkinek ártani akart volna.

A Blikk beszámolt arról is, hogy közben Levente elsődleges elmeorvosi vizsgálata is elkészült, a szakértő szerint nem szenved kóros elmeállapotban, ami azt is jelenti, hogy büntethetőnek minősül.

via Blikk.hu, Minap.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek