Döbbenetes: ököllel ütötte meg a gyermekeivel sétáló anyát a kerékpáros, mert az rászólt

Megosztás

A biciklis ugyanis gyorsan érkezett hátulról, majd az erről mit sem sejtő egyik kisgyermek oldalirányba lépett és emiatt a kerékpáros majdnem elgázolta. Ezt hangosan szóvá tette az édesanya, amire annyira bepöccent emberünk, hogy megütötte a hölgyet ököllel, nem is egyszer.

A férfi megpróbálta ezután elhagyni a helyszínt, de az időközben odaérkező többi szemtanú miatt ez nem sikerült, ott tartották a rendőrök kiérkezéséig.

Tettlegességig fajult múlt héten egy szóváltás Szentendrén, a Bükkös-patak partján egy, a gyerekeivel kutyát sétáltató nő és egy kerékpáros között – számolt be a történtekről a Ripost információi alapján a Telex. A lap információi szerint a nő az Adria étterem és a Duna közötti szakaszon sétált, amikor a férfi mögöttük tekert, és majdnem elütötte az egyik gyereket.

„A Duna-part felől érkezett a 45 év körüli biciklis, amikor odaért a családhoz, az egyik kisgyermek kicsit kilépett elé, és hajszálon múlt, hogy nem ütötte el. Ez mind azért történt, mert nem csengetett, nem lassított és nekik hátulról jött a kerékpáros. A nő rákiáltott a férfire, hogy: Nem tud vigyázni? Elüti a gyereket” – számolt be az eseményekről a Ripostnak egy névtelenséget kérő szemtanú.

A beszámoló szerint a férfi ezután leszállt a bicikliről, odament a nőhöz, és ököllel megütötte, amitől a nő beesett az árokba. „Volt annyi lélekjelenléte, hogy közben megfogta a pólóját a férfinek a nyakánál és magával rántotta. A férfi sárga pólója el is szakadt, és miközben legurultak a meredek domboldalon, a férfi még többször is megütötte közben a nőt” – részletezte a történteket, melynek hatására a nő gyerekei sírva kiabáltak anyjuk után.

Időközben a helyszínre érkezett két férfi és a nő férje is, így a biciklis hiába akarta, nem tudta elhagyni a helyszínt. A nőnek a homlokán dió nagyságú dudor nőtt a támadástól. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Telex megkeresésére azt írta, hogy a Kossuth Lajos utca közelében közlekedett kerékpárjával egy férfi 2023. április 20-án 14 óra 40 perckor, a kijelölt gyalog- és kerékpárúton. Itt egy gyerek, valószínűleg figyelmetlenségből adódóan elé lépett, ami miatt a férfinak meg kellett állnia.

„A gyermek édesanyja és a biciklit hajtó férfi szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egymással, elestek és mindketten lecsúsztak a töltésen, miközben a gyanú szerint a férfi megütötte és megrúgta a nőt. Több járókelő is odasietett, a férfit a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen tartották.”

Döbbenet a köbön.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek