Kárpátaljai vendégmunkások zaklattak fiatal nőket, a polgármester kivonult és elzavarta a veszélyes társulatot örökre

Megosztás

Kerepes polgármesterének végképp elege lett a településén élő fiatal nőket zaklató ukrán vendégmunkásokból és radikális módszerrel rendet csinált. A külföldiek szedhetik a sátorfájukat.

Rövid klipben mutatta be Gyuricza László, hogyan zajlik a rendcsinálás a Pest megyei Kerepesen.

A polgármester önkormányzati rendészek, polgárőrök és rendőrök gyűrűjében beszél. Akciófilmekből ismerős hangaláfestés szól közben a képsorok alatt.

Gyuricza szerint elfogadhatatlan, hogy nőket félemlítenek meg hazafele menet a városban: „Ugyanazt szeretném, ami a múltkor volt, egy erős demonstratív mozgást a városon belül. (…) Nem az a cél, hogy túltoljuk, hanem a lakosság szubjektív biztonságérzetének az erős javítása.”

Négy autóval mennek a munkásszállóhoz, ahol a polgármester maga elé rendeli a három férfit, aki erőszakoskodott. Közli velük, hogy május 1-jéig szedik a sátorfájukat, mert nem hajlandó eltűrni, hogy itt nőket zaklatnak.

„Mit képzelnek maguk, hogy így viselkednek itt? Lányokkal. Lehet menni csecsenekkel keménykedni. Becsüljék meg, hogy befogadtuk ide magukat. Nem szégyellik magukat?”

Gyuricza a vasútállomáson a kamerának elmondja, két bejelentés érkezett a Wéber Ede utcai munkásszállóról, arról, hogy kárpátaljai vendégmunkások szombaton és szerda este egy 16 éves lányt és egy 22 éves nőt vegzáltak. Azt mondja, zéró toleranciával kezeli az ilyen eseteket. A polgármester tavaly nyáron azzal került be a hírekbe, hogy két napot adott annak a férfinek, aki a szilasligeti HÉV-megállóban, a jegypénztár mögött önkielégítést végzett, hogy feladja magát, különben nyilvánosságra hozza a róla készült felvételt. (via 444.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek