Téves címre mentek ki a farkast Borsodban kilövő vadászt kereső rendőrök

Megosztás

“Valamit elrontottak annak idején, mert a népesség-nyilvántartóban az szerepel, hogy az én házamban, az én címemen lakik.”

Mint arról már többször írtunk, a Svácjból egészen Borsodig eljutott, ám ott kilőtt fiatal farkas jeladója Hidasnémetinél került elő, a Blikk információi szerint az állat lelövésével kapcsolatba hozott férfinek pedig egy közeli településen is van ingatlana. A rendőrök azt tervezték, hogy itt ütnek rajta, ám eltévesztették a házszámot, és az elkövető helyett egy gyanútlanul húsvétoló család szombatját tették emlékezetessé.

„Valamit elrontottak annak idején, mert a népesség-nyilvántartóban az szerepel, hogy az én házamban, az én címemen lakik. Így az összes szolgáltatótól és más helyekről is a postaládámba dobják be a leveleit. Próbáltam ezen változtatni, beszéltem a jegyzővel is, de egyelőre nem történt semmi változás” – mondta el a lapnak az ingatlanban élő 70 éves asszony, aki azt is hozzátette, hogy a rendőrök által keresett férfi hétvégi házához az épületük mögötti földúton lehet felmenni.

„Ránk törtek a kommandósok a lelőtt farkas miatt. Húsvétkor, szombat este az egész családdal éppen vacsorázni készültünk, itt volt a lányom, a vejem és a hétéves kisunokám is, amikor hirtelen elkezdtek dörömbölni az ajtón, hogy itt a rendőrség, azonnal nyissuk ki”.

A rendőrök ráadásul becsengetés helyett létra segítségével másztak át a kerítésen, majd miután kiderült a tévedés, megkérték a nőt, hogy nyissa már ki nekik a kaput, hogy ne kelljen kifelé is a létrát használniuk.

via hvg.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek