Pénteken jön az I. Miskolci Fashion Show

Megosztás

Első alkalommal rendezik meg a borsodi megyeszékhelyen a divatbemutatót, amelynek a Népkerti Vigadó ad otthont.

Első alkalommal rendezik meg a Miskolci Fashion Show-t idén április 21-én 18:00 órától a Népkerti Vigadóban. Az est háziasszonya Détár Enikő lesz. A program a tájékoztatás szerint összesen három exkluzív divatbemutatóból áll majd.

Az elsőnek rögtön van miskolci vonatkozása, ugyanis Furdi Zsóka, a miskolci divatbemutatók egykori sikeres szervezője volt tanítványai segítségével mutatja be a Fejesné Tóth Judit vezette Pódium Rouge miskolci divatüzlet ruháit.

A második rész Ricardo Banatti cím alatt fut majd, s egy exkluzív férfiöltöny bemutatót takar, méghozzá Banati Richárd, a Ricardo Banatti üzlet tulajdonosának elegáns ruháit fogják felvonultatni. Megtalálható a szalonjuk Miskolcon is, az elegencia és prémium minőség jellemzi őket.

A harmadik rész fókuszában ZIGGI Bridal, azaz Oláh Zsigmond divattervező exkluzív ruhái lesznek, amelyeket tíz csodálatos modellje által mutatnak be a kifutón. ZIGGI Bridal 2012-ben robbant be a magyar divatvilágba, és ZIGGI névre keresztelt márkája rövid időn belül országosan a minőség, az elegancia és a magabiztosság szinonimájává vált.

Az est művészeti szekcióját a Dr. Havas Csilla által alapított Havas Művészeti Ügynökség és Galéria fogja képviselni, aki három fajsúlyos Korbely István-műalkotást visz az eseményre, mely művek szorosan kapcsolódnak a divat, a fény, a csillogás, a női szépség prezentációjához.

Az I. Miskolci Fashion Show-ra IDE KATTINTVA lehet jegyet vásárolni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek