Magánélete csak a Fidesz képviselőinek lehet?

Megosztás

Kiakadt a botrányos kíváncsiskodás miatt Tordai Bence, a Párbeszéd-ZÖLDEK társelnöke. Leginkább azt sérelmezi, hogy a kormánypártiaknak “jár” a magánélet védelme, ám az ellenzéki oldalon ezt nem tapasztalni. Ellepték Tordai házának környékét a fideszesek szekerét toló, fotózgató kíváncsiskodók, volt, aki a gyerekszoba ablakán is befényképezett. Rendben van ez így?

Az eseményekről felháborodva tudósított a Facebookon Tordai Bence, ezt változtatás nélkül közöljük.

“Fideszmédia a kert végében: Orbánék törvényt hoztak a “magánélet védelméről”, hogy Hatvanpusztán, Felcsúton és a kastélyaik körül a média vagy a nép ne zavarhassa meg őket – de úgy látszik, magánélete is csak az állampárt képviselőinek lehet, az ellenzékieknek nem: ma annyi fideszes médiamunkás tobzódott a kapunkban, hogy rá se fértek egy képre. A különdíj mégis a gyerekszoba ablakán befotózó fidesznyiknek jár…

Az apropó pedig annyi volt, hogy bepereltem a fideszes kormányhivatalt a luxusvillázós lejárató kampányban vállalt szerepük miatt, és ma jött helyszíni szemlére az indítványomra kirendelt igazságügyi szakértő. Hogy, hogy nem, a fideszmédia erről is tudomást szerzett, és megszállták a környéket, de úgy, hogy a gyerekeket evakuálni kellett, mert ennek egy szülő sem tenne ki iskolásokat és óvodásokat. Ja, de: a “családbarát” Fidesz-kormány propagandagépezetének irányítói.

Kösz, Rogán, értjük: mélyre mentek.”

További képek az eredeti bejegyzésben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek