Profi trükkel vertek át egy fiatalt, aki a nyilvánosság segítségét kéri

Megosztás

A hírhedt, régóta ismert, mégis a jóhiszeműeknél sikeresen alkalmazott borítékos módszerrel károsították meg igen nagy pénzösszeggel. Márk megpróbálja a lehetetlent és az ügyben tehetetlennek mutatkozó rendőrség mellett a nyilvánosság segítségét kéri. A gond az eset óta eltelt idő lehet.

Szűcs Márk bejegyzése a Facebookról, íme a részletek.

“Sziasztok, mivel BALAZS KICKS-nek is meglett a 4,5 milliós cipője a közösségi média és a rendőri segítség erejével, én is teszek egy próbát.

A képen látható úriember ukrán menekültnek kiadva magát közepes angoltudással betért a Szolnokon található dohányboltba, ahol kék Dunhillt vásárolt plusz egy vizet, majd eurót akart velem forintra váltatni (a Mercedese csináltatásához kellett neki 1,2 millió Ft készpénz, elmondása szerint személyi nélkül a valutaváltók nem foglalkoztak vele), így megbeszéltünk egy másnapi találkozót.

Másnap ugyan gáz, de a híres borítékos módszerrel sikerült átvernie, tehát leszámoltuk a nekem járó 6000 Euro-t, ő megkapta a 2100000 Ft-ját, de elterelte a figyelmem, és a leszámolt 6000 Euro-s lezárt borítékot kicserélte egy másik, ugyanúgy lezárt 1000 Euro-s borítékra (hullámos 10 Euro-sokkal volt tele, így ugyanúgy tömzsinek érződött a boríték). Távozása után 1 perccel vettem észre, de akkor már késő volt, így megkárosított 5000 Euro-val, rendőrségi feljelentés megtörtént, sajnos nem találják 😞

Aki információval szolgál az illető kilétéről, vagy nyomravezetése alapján kézre kerül az elkövető, és visszakapom a pénzem, 150000 Ft nyomravezetői díjat ajánlok fel a segítőmnek 🙂

A férfi ismertetőjegye a horgas orra, hátranyalt hajviselet, és a két szeme nagyon véraláfutásos.

(ez a férfi Dunaújvárosban ugyanezt megcsinálta, kisebb pénzösszeggel, ott 2000 Euro-s borítékot cserélt ki 500 Euro-sra, ott is megtörtént a feljelentés)”

További képek az elkövetőről IDE KATTINTVA, az eredeti posztban tekinthetők meg.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek