Hamarosan újra látogatható a Herman Ottó Múzeum

Megosztás

Húsvétkor különleges nyitási akcióval, új kiállításokkal és izgalmas programokkal vár minden érdeklődőt a múzeum.

A hosszú kényszerszünet után áprilisban nyitnak újra a miskolci Herman Ottó Múzeum kiállítóhelyei. Először április 1-től a Miskolci Galéria Rákóczi-ház nyitórendezvénye várja a múzeumbarátokat, a XXVI. Miskolci Téli Tárlat megnyitóval. Még ugyanezen a napon kinyitja kapuit a Herman Ottó egykori nyaralója, a Pele-lak is.

Április 4-től, szombaton a Miskolci Színészmúzeum –Thália-ház kiállítóépülete is színre lép: a szokásos rendben, keddtől vasárnapig 9-től 17 óráig tart majd nyitva. Ugyancsak szombattól a Miskolci Galéria – Petró-ház is várja az érdeklődőket, keddtől csütörtökig 9-től 16 óráig, pénteken 9-től 13-ig tart majd nyitva.

Végül április 27-től ismét elérhető lesz a Miskolci Galéria – Feledy-ház, ahol egy színvonalas nyitórendezvénnyel kezdődik a tavasz. Lőrincz Róbert grafikusművész időszaki kiállításának képeit tekinthetjük meg.

Tavaszi premier. Ki ne hagyja!

Áprilisban az átmeneti korlátozások után kinyit a Herman Ottó Múzeum o Április 1-én a Miskolci Galéria Rákóczi háza Nyitórendezvénye: XXVI. Miskolci Téli Tárlat megnyitója a Galéria keddtől vasárnapig, 9-től 17 óráig tart nyitva. o Április 1-én Herman Ottó Emlékház – Pele-lak kiállítóépületünk keddtől vasárnapig, 9-től 17 óráig tart nyitva.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek