Az ismert orvos rajtakapta feleségét egy fiatalabb férfival saját otthonukban, az asszony erre meg akarta gyilkolni

Megosztás

A fiatal szerető és a feleség is ütni-verni kezdte a doktort. Egy műanyag zsákot húztak a fejére, végezni akartak a megcsalt férjjel. Az asszony és annak fiatal tanítványa úgy is hitték, sikerült a gyilkosság, miután a megcsalt férfi félreérthetetlen helyzetben talált rá házastársára és szeretőjére

A férfi hatalmas szerencséjére azonban túlélte a támadást, csak eszméletét vesztette a súlyos sérülések miatt. De amikor végre magára maradt, sikerült meglépnie a helyszínről és a kórházban segítséget kérnie.

A Vas megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást 2023. március 13-án. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 26 éves férfi társával, egy 56 éves nővel bántalmazott egy férfit a szombathelyi otthonában – írta a rendőrség az eset után.

Mostanra kiderült, hogy az áldozat, egy szombathelyi ismert urológus, akit 56 éves felesége és annak tanítványa akart megölni. Dr. N. János a kelleténél hamarabb ért haza, ahol rajtakapta pedagógus feleségét a magánórákra járó tanítványával.  Az események ekkor vettek extrém fordulatot.

Zsákot húztak a fejére

A férj félreértelmezhetetlen helyzetben érte tetten a feleségét és az asszony kedvenc tanítványát. A lebukott szeretők ezen annyira feldühödtek, hogy mindketten ütlegelni kezdték a sértettet. Egyikük egy műanyag zsákot is az áldozat fejére húzott, hogy ne lássák az arcát. 

A doktor elájult, ez volt a szerencséje, mert a bántalmazók azt hitték, végeztek vele és már halott. Otthagyták a lakásban, nem tudni, miért, talán az elrejtése részleteit tervezhették, amikor az orvos felébredt, és súlyos, életveszélyes sérülései ellenére el tudott menekülni.

Ha nem a helyi kórházba megy, nem élte volna túl a bántalmazást. Végül az életét megmentő orvosok értesítették a rendőrséget. A doktor a rendőrségen kívül senkivel nem áll szóba, ha arról kérdezik, mi is történt vele március 13-án délután. Szombathelyi háza is kihalt, egy szomszédja szerint szinte bujkálva közlekedik, mintha ő szégyellné, hogy meg akarták ölni. További részletek a Kékvillogó cikkében olvashatók.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek