Látogasd meg Budapest legszebb helyeit egy luxuslimuzinnal!

Megosztás

Budapest Európa egyik legszebb városa, számos építészeti kiválósággal is büszkélkedhet, melyek egy része világviszonylatban is kimagasló. Látogassuk meg ezeket a helyeket mihamarabb!

Limuzinos utazás menő fotózással egybekötve

A város adottságai lehetővé teszik, hogy különböző helyeken gyönyörű, menő és trendi képeket készítsetek, amelyek a közösségi oldalakon is nagy népszerűségnek örvendenek majd. A PLS Partylimuzin limuzinbérlés szolgáltatása életre szóló és felülmúlhatatlan élményt nyújt, amelyet bűn lenne nem megörökíteni.

Ez a gyönyörű város rengeteg nevezetességet és profi háttérképet biztosít a szórakozni vágyóknak. A limuzinos utazás során tervezzétek meg előre, hogy melyek azok a helyek, amiket útba ejtetek egy-egy fotózásra! Vagy bízzátok a sofőrre, bármi is a cél, egy szórakozóhely, étterem, színház vagy egy fergeteges party.

Megmutatunk néhány igazán profi helyszínt és beállítást, ahol tökéletes fények mellett remek fotósorozatot készíthettek. Ne felejtsétek el megörökíteni a luxusautó exkluzív belső terében töltött időt se!

Az Országház a Duna partján

Budapest egyik legismertebb épülete az Országház, a világ száz csodáinak egyike, melyet számos szögből le lehet fényképezni. A késő délutáni órákban a Szabadság tér felől fotózva fantasztikus felvételek készülhetnek.

A kivilágított Parlament még elegánsabb látványt nyújt az esti fények játékában, amikor a nap nyugovóra tér és sötétkékké változik az égbolt. Ilyenkor pompázik a leggyönyörűbben ez az impozáns épület, így hát kattintásra fel, készítsetek magatokról olyan képeket, ahol ez a csoda adja a legszuperebb hátteret!

A Halászbástya boltívei közt pihenő alakok a kivilágított Országház távoli látképével csodálatos felvételeket fognak garantálni.

Gyönyörű helyszínek megfelelő szögből fényképezve

Az ország egyik legjelentősebb egyházi épülete a Szent István Bazilika, melyben névadójának épségben maradt jobb kezét ereklyeként őrzik. Ha egy igazán minőségi képet szeretnétek, ne az épület elé álljatok, hiszen így annak csak töredéke fog látszani! A Bazilika előtt található Zrínyi utca közepén pózolva csodálatos keretet fog adni a képnek a székesegyház kupolája.

Szintén jelentős idegenforgalmi célpont a Budai Várban található Halászbástya, csodás kilátással a Dunára. A boltív alatt, a lépcső tetején vagy egy-két lépcsőfokkal lejjebb állva tökéletes hátteret fog adni az épület mesés külleme a fotókon.

Ha már a Halászbástyánál jártok, a Mátyás-templom sem maradhat ki a sorból. Álljatok meg a templom előtt és egy kicsit lentről fényképezve tudtok tökéletes eredményt elérni, amin látszani fog az épület nagy része!

Rengeteg csodálatos helyszín van Budapesten, ahova eljuthattok a bérelt limuzinnal és csodás képeket készíthettek, felsorolni is nehéz lenne. Ha átéltek egy ilyen nem mindennapi élményt, egészen biztosan örömmel nézegetitek a túrán készült fotókat és nosztalgikus hangulatban meséltek majd róla mindenkinek.

Kapcsolódó cikkek