Miért éri meg szoláriumozni?

Megosztás

A szoláriumozás még mindig egy eléggé megosztó tevékenység, mivel vannak, akik bármikor szívesen beugranak egy stúdióba, míg mások egyenesen lebeszélik az embereket erről. De mi az igazság, és miért jó szoláriumozni? Valójában rengeteg előnye van a barnulás ezen módjának, s a következő cikkben most el is merülünk együtt a témában. Tarts velem!

Mitől függ az, hogy hogyan vélekednek az emberek a szoláriumozásról?

A szoláriumozás különös élményt nyújt számunkra, és ezt csak az képes megérteni, aki tényleg kipróbálta már a legjobb gépeket, csöveket. A Hollandimpex KFT szoláriumgépei között sok különleges darab képviselteti magát, s ezek mindegyike egytől egyig maximális teljesítményt nyújt. Az új gépek tudása komplexebb, s jobban csalogatják a vevőket. Több olyan vendég is van, akik kifejezetten ezeket az újdonságokat keresik.

Ezenkívül meghatározó még az atmoszféra, a személyzet szakképzettsége, a kozmetikumok felhozatala. Habár valljuk be, a “szoláriumellenes” pletykák könnyen elriaszthatják az embereket attól, ami iránt érdeklődnek.

Egy szoláriumstúdióban tehát a gépek és a csövek kínálata lesz az, ami odavonzza az embereket. De ez elég lenne? Fel kellene ismerniük azt, hogy miért jó egyáltalán egy szoláriumban ejtőzni. Ugye már te is kíváncsi vagy?

Milyen előnyökkel jár a szoláriumozás?

Mivel télen csak kevés napfényhez jutunk, ezért biológiai szükségletünk, hogy érezzük a napfényt bőrünkön. Egy szoláriumban fekve hasonló érzésünk lehet, ami a közérzetünkön ugyancsak lényegesen javíthat. A hideg időben valósággal felmelegít minket, ha befekszünk a meleg csövek közé.

Azt mondják, hogy a szoláriumba járó emberek kevésbé stresszesek, ráadásul a mértéktartó szolizás az immunrendszerre szintén jótékony hatással lehet.

Aztán vannak olyan bőrhibák, amelyekkel nem igazán tudunk kiegyezni, egyszerűen nem tartjuk azokat esztétikusnak. Ha barnább lesz a bőrünk, akkor talán egy kicsit jobban érezhetjük magunkat, tekintve, hogy ezek a hibák is kevésbé látszanak majd.

A téli időszakban máshol nem igazán tudunk lebarnulni, csak egy szoláriumstúdióban, hacsak nem tehetjük meg azt, hogy kéthetente a tengerparthoz utazzunk.

Csak szép fokozatosan kezdjük el!

Legyen, végre eldöntjük, hogy mi is beállunk a szolizók táborába, de ezt véletlenül sem kell elkapkodni! Bármennyire lelkesek is vagyunk, igyekezzünk fokozatosan terhelni a bőrünket. Általában mindennek a kiindulópontja a bőrtípus, ez határozza meg, hogy milyen kozmetikum, sőt milyen cső vagy gép “kompatibilis” a bőrünkkel. Mielőtt beállnánk a gépbe, beszélgessünk el a stúdió alkalmazottaival, akik bármikor segítenek nekünk.

Szolizni tehát nem csak egyszerűen jó, sok előnye van, olyan előnyei, amelyekről habár így egyszerű beszélni, de ezeket meg kell tapasztalni, csak így tudjuk igazán átérezni a pozitívumokat.

Kapcsolódó cikkek