Mire számíthatok hasplasztika után 6-8 héttel?

Megosztás

Az ember teste idővel változik. Ez talán a hölgyek tekintetében fokozottabban igaz, hiszen például egy terhesség komoly befolyással lesz a testükre. Sok esetben nyúlik meg a has körüli bőr, a szülés után pedig nem mindenkinek húzódik vissza. Az ilyen jellegű probléma akkor is felléphet, ha egy nagyobb súlyvesztés történik valaki életében, hiszen a hasfali izomzat meglazulhat, az itt lévő bőr pedig petyhüdt és lógós marad. Valljuk be, a megereszkedett bőr a hason nem csak zavaró, de frusztráló is lehet, hiszen nem hogy fürdőruhában nem mer mutatkozni sokszor az ember, de még a ruháit is olyan szemmel kell összeválogatni, hogy a problémás részt takarni lehessen.

A plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően ma már szinte minden testrész hibáján lehet segíteni, így a terhesség vagy egy nagyobb fogyás miatt a has körül megereszkedett felesleges bőrt is el lehet távolítani. A hasplasztika tehát sok embernek javíthat az önbecsülésén és az életminőségén! Azoknál, akik hasplasztikai beavatkozáson gondolkodnak, sok kérdés szokott felmerülni, és ez így is természetes. A legtöbbeket talán az szokott érdekleni, hogyan is zajlik egy ilyen operáció, és mire számíthatnak a hasplasztika után 6-8 héttel. Kezdjük azonban a dolgokat az elején! A hasplasztika előtt mindig több vizsgálatot is végezni szoktak azért, hogy a műtét gond nélkül végződjön.

A műtét után általában egy éjszakát bent kell töltenie a pácienseknek a korházban. Hasplasztika műtét után speciális haskötő hordása is szükséges. Ez nagyjából 4-6 hétig ajánlott a tökéletes végeredmény érdekében. A beavatkozás után szemmel látható lesz azonnal a pozitív változás, azonban a végleges eredményre várni kell néhány hetet. A megfelelő gyógyulás érdekében az is lényeges, hogy mindig megjelenjenek a páciensek a plasztikai sebész által előírt kontrollvizsgálatokon, hiszen neki folyamatosan nyomon kell követni a páciensek állapotát. Te is gondolkodsz már egy ideje hasplasztikán? Amennyiben igen a válaszod, most a legjobb helyen vagy!

A fenti linkre kattintva Dr. Falus György plasztikai sebész oldalára fogsz eljutni, ahol minden fontosabb dolognak után lehet majd olvasni a hasplasztikával kapcsolatban. Érdekel az mellett, hogy mire számíthatsz a hasplasztika után 6-8 héttel az is, hogy pontosan milyen vizsgálatokra van szükség a műtét előtt, valamint hogy is zajlik pontosan egy ilyen plasztikai beavatkozás? Dr. Falus György oldalán mindent megtudhatsz! Sőt, most arra is van lehetőség, hogy online jelentkezz be az első ingyenes személyes konzultációra a plasztikai sebészhez. Nem feltétlen kell beletörődni abba, hogy elégedetlenek vagyunk egy testrészünkkel, hiszen az ilyen jellegű önértékelési gondok akár kihatással lehetnek az életünk minden területére. A plasztikai beavatkozásokkal egyszerűen segíteni lehet jó néhány olyan testrészen, ami nem tetszik magunkon!

Kapcsolódó cikkek