Nevet változtatott a Jobbik

Megosztás

Gyöngyösi Márton a 2024-es önkormányzati és EP-választások stratégiáját is ismertette.

Jobbik – Konzervatívokra változtatta a nevét szombati budapesti kongresszusán a Jobbik Magyarországért Mozgalom – jelentette be Gyöngyösi Márton a HVG tudósítása szerint. A párt elnöke „világszerte támadás alatt álló értékek képviseletét” ígérte és mindenkit a Jobbikhoz hívott, „aki elkötelezett a polgári, európai Magyarország mellett”.

Az erről szóló közleményben a párt beszólt a Fidesznek is: szerintük annak a politikának, amit a kormánypárt folytat, semmi köze a hagyományok tiszteletéhez. Szerintük Orbán Viktor elárulta Európát, és arra készül, hogy kivezeti Magyarországot az EU-ból, hogy aztán korlátlanul uralkodhasson, orosz segítséggel.

Gyöngyösi a beszédében a 2024-es választásokról is szót ejtett: szerinte sorsdöntő a Jobbik számára az európai parlamenti és az önkormányzati választás is. Megemlítette, nem szállnak be „a baloldali kakasviadalba”, szerintük helyben ismert, elismert emberekkel, civil szervezetekkel együttműködve, pártlogók nélkül kell indulni a 2024-es helyhatósági választáson.

via hvg.hu, telex.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek