Nem tudta, hogy megy a kamera: a zuhanyzóból, meztelenül jelentkezett be egy képviselő az online ülésre – videó

Megosztás

Az egyik önkormányzati képviselő online vett részt az ülésen, ám ő nem volt tisztában a kapcsolat létrejöttekor, hogy nemcsak a mikrofonja, hanem a kamerája is működik abban a pillanatban, amikor pucéran megérkezett a megbeszélésre. Csak akkor szembesült ezzel, amikor nevetgélő kollégái megkérték, kapcsolja le a képet.

A román Szociáldemokrata Párt (PSD) egyik bukaresti önkormányzati képviselője csurom vizesen, (fél-)meztelenül, a zuhany alól jelentkezett be online a helyi tanács ülésére – írja a Hotnews.ro.

Alberto Iosif Caraian azt állítja, nem tudta, hogy be van kapcsolva a telefonján a kamera. Csak akkor tűnt fel neki, amikor az ülésen részt vevő kollégái nevetni kezdtek, és szóltak neki, hogy kapcsolja ki.

Caraian azért kérte, hogy online jelentkezhessen be, mert aznap otthonról dolgozott, mivel állítása szerint rosszul érezte magát. A rendszer viszont úgy készült, hogy ha bekapcsolva hagyja a mikrofont, az automatikusan bekapcsolja a kamerát. Később elnézést kért, azt mondta, hogy a technológia és a sietség megviccelte.

A PSD két órával az eset után közölte, hogy a képviselő benyújtotta lemondását. (A borítókép illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek