Holtan került elő az egy hónapja eltűnt családapa

Megosztás

Immár a rendőrség megerősítette: február 21-én megtalálták az eltűnt vértesszőlősi családapa földi maradványait. Nagy Kálmán még január 20-án, pénteken este tűnt el.

„12 óra 10 perc körül érkezett állampolgári bejelentés, hogy Vértesszőlős külterületén a kerékpárút és a vasúti sínek közötti bokros területen egy holttestet találtak. A kiérkező orvosszakértő idegenkezűségre utaló körülményt nem állapított meg a helyszínen” – áll a közleményben. A halál körülbelül 2-3 héttel ezelőtt következhetett be. Az elhunyt személy felnőtt férfi, akinek a ruházata teljesen megegyezik a január 20-án Vértesszőlősről eltűnt 52 éves személy ruházatával – tették hozzá.

Nagy Kálmán január 20-án, pénteken este tűnt el Vértesszőlősről. A családja úgy tudta, hogy az 52 éves családfő egy céges rendezvényre megy, ám kollégái szerint már reggel lemondta az utat. A férfi az időjáráshoz képest vékony öltözetben, sportcipőben, farmerben és bőrdzsekiben indult útnak. Ráadásul a személyes iratait és telefonját sem vitte magával.

Az eltűnés hátterében nem állt családi konfliktus. „Apa nem volt labilis vagy beszámíthatatlan állapotban az eltűnésekor, de az elmúlt időszakban lehangolt volt. Sok volt a munkahelyi stressz, és fel akart mondani – mondta a férfi eltűnése után Szűcs-Nagy Nikoletta, Kálmán lánya. 

Nagy Kálmán eltűnése után a rendőrség, barátai és családtagjai is keresték. A speciális mentők is bekapcsolódtak a férfi felkutatásába. Az első információk szerint a vértesszőlősi férfi feltehetően vonatra szállt, majd Tóváros megállónál leszállhatott. A kutyás keresőcsoport Tóváros megállónál, egy fatelepnél fogott nyomot.A korábbi nyomok alapján Kálmán a fatelep környékén maradt, vagy ugyanezen az útvonalon visszautazott Vértesszőlősre, de az sem kizárható, hogy tovább utazott Tata, esetleg Komárom, Győr irányába. A további kutatáshoz a MÁV felvételeire is szükség volt. 

A férfi családja a végsőkig bízott abban, hogy élve viszontlátják szerettüket. Sajnos nincs tovább, a családapa holttestét egy hónappal az eltűnése után a vasútállomás közelében lévő bokros területen találták meg, írja a Kékvillogó. A szomorú hírt lánya osztotta meg közösségi oldalán.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek