Hát ez mi? Rejtélyes óriásgömb sodródott partra – videó

Megosztás

Mintha valaki szándékosan szórakozna azzal, hogy az utóbbi hetekben egyre több megmagyarázhatatlan dologra bukkannak. Most Japán partjainál egy hatalmas fémgömböt találtak, amiről egyelőre fogalmuk sincs, micsoda. A találgatások persze már meg is kezdődtek.

Nagyon furcsa és megmagyarázhatatlan, legalábbis eddig meg nem magyarázott dolgok történnek világszerte. A múlt héten az Egyesült Államok fölött három olyan valamit is lelőttek amerikai vadászgépek, amikről senki az ég világon nem tudja azóta se megmondani, hogy mik lehettek, és miért voltak ott. De legalábbis jól titkolják.

Most pedig Japánban mosott partra a tenger egy rejtélyes, rozsdás, szférikus valamit, amit látva a hatóságok is csak vakargatják a fejüket. Annyit lehet tudni, hogy ez a valami egy fém gömb, nagyjából másfél méter az átmérője, üreges, és a kiérkező tűzszerészek szerint nem bomba. Innentől fogva viszont csak kérdések vannak, válaszok nincsenek.

A fémgömb, amit a helyiek már Godzilla tojásának és földönkívüli űrhajónak, vagy kínai kémbójának is tituláltak, Hamamacu városánál ért partot. A tárgyat felfedező járókelők értesítették a rendőrséget, akik rögtön tűzszerészekkel és egy röntgen készülékkel érkeztek a helyszínre. Előtte viszont pár civil is megvizsgálta a tárgyat, a japán köztévének legalábbis egy arra járó futó azt nyilatkozta, megpróbálta elgörgetni a gömböt, de akárhogy is veselkedett neki, az nem mozdult. (BBC via 444.hu)

海岸に漂着 ナゾの物体の正体 爆発物処理班も出動…

21日に海岸で見つかった鉄球のようなものについて、海外製の「ブイ」とみられることがわかった。 21日、静岡・浜松市の海岸に「鉄球のようなものがある」と住民から警察に通報が寄せられ、爆発物処理班が出動した。 見つかったのは、直径およそ1.5メートルの金属の球体で、警察がX線などで調べたところ、中は空洞で危険はないことがわかった。 浜松土木事務所 …

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek