A villamosvezető bepipult és váltóállító vassal kergette le a jármű mellől a dulakodókat – videó

Megosztás

Nemigen mondtak ellent a határozott fellépésű dolgozónak, de valószínűleg ő maga is megüti a bokáját azért, amit tett és amiket közben mondott. Pedig alapvetően rendet rakott egy balhénál, csak nem akárhogy. Egy jóakaró pedig ezt levideózta.

A Hungária körút egyik kereszteződésénél egy dulakodó társaság miatt az 1-es villamos vezetője kiszállt a járműből, és egy vascsőnek tűnő tárggyal kergette le a csoport tagjait a sínekről – írja a BpiAutósok.hu.

A lap egyik olvasója készített felvételeket az esetről. A szemtanú beszámolója szerint a csoport tagjai a kereszteződében kezdtek el dulakodni, ezért a villamos lefékezett, a villamosvezető pedig kiszállt a járműből. A videón látszódik, ahogy a villamosvezető egy vascsőszerű tárggyal a kezében odalép a korábban dulakodó társasághoz, és azt kiabálja nekik:

„Takarodjatok innen, a k**va anyátokat! B** meg, elütlek titeket! […] Én menjek börtönbe miattad, te hülye?”

A BKK reakciója: „A felvétel tanúsága szerint az 1-es villamosszerelvény a Kőbányai úti kereszteződésnél megáll, majd megpróbál elindulni. Azonban ismét megáll, mert a villamos mellett tartózkodó személyek bizonytalan és kiszámíthatatlan mozgása miatt komoly baleseti kockázatot jelentett a mellettük való elhaladás. Vizsgáljuk az ügyet.”

ELŐZMÉNY VIDEÓ: Alaposan HELYRETETTE a VILLAMOSVEZETŐ a kereszteződés közepén dulakodókat

Egy olvasónktól kaptuk az alábbi videófelvételt, amit mobiltelefonjával rögzített a Hungária körúton. Az eset előzménye elmondása szerint az volt, hogy a kereszteződés közepén a felvételen látható egyének dulakodni kezdtek, amikor érkezett a villamos. A villamosvezető megállította a szerelvényt. Ekkor indult el a felvétel.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek