Köszönőlevelet kaptak a kazincbarcikai rendőrök

Megosztás

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 31 éves helyi férfival szemben. Az elkövető 2023. február 9-én 11 óra körül egy kazincbarcikai élelmiszerbolt pultján felejtett pénztárcát ellopott. A bejelentést követően a rendőrök azonosították, majd elfogták a tolvajt, akit előállítottak a rendőrségre, és szabálysértési őrizetbe vették. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a férfit gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította. Az eljárás eredményeként a rendőrök a megtalált pénztárcát és a pénzt visszaadta jogos tulajdonosának.

A 84 éves sértett köszönőlevelet írt a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetőjének, amelyből felsejlik az a traumatikus helyzet, amikor valaki sértetté válik, illetve a rendőrök nyújtotta feloldás.

„Tisztelt Alezredes úr!

…Február 9-én egy megnevezett áruházban egy fiatalember ellopta a pénztárcámat, amelyben 10 000 forint volt, mert gyógyszertárba mentem volna a vásárlás után.

…a rendőrök pillanatok alatt ott voltak a boltban. Hihetetlen tisztelettel, tapasztalattal és kedveséggel vigasztaltak, nyugtattak. 84 éves egyedülálló vagyok, senkim sincs, nagyon megviselt a történt eset, semmi reményem nem volt, hogy megkerül az eltulajdonított pénz.

Aznap délután 5 óra körül értem jöttek és bevittek a rendőrségre, ahol visszakaptam hiánytalanul a pénztárcát a pénzzel.

Számomra hihetetlennek tűnt, hogy létezik ilyen gyorsasággal megtalálni a tettest. Ha nem velem történik meg, nem is hiszem el. Másnak kis dolognak tűnik, de nekem nagy.

…legmélyebb tisztelettel és köszönettel tartozom az Önök sokszor áldozatkész munkájukért.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek