Tűz keletkezett egy miskolci általános iskola konyhájában

Megosztás

Szerencsére a tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat, senki nem sérült meg.

Tűz ütött ki a Fazola Henrik utcában található Bulgárföldi Általános Iskola konyhájában csütörtökön délelőtt – számolt be róla a Minap.hu. Mint a lap írta, az olvasóik hatalmas füstről számoltak be a városrészben.

A megyei Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint tűzhelyen felejtett étel égett a tankonyhában. A tűzhöz a miskolci és a diósgyőri hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik egy vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

Az iskolát kétszázharminc ember hagyta el, akik az ingatlan átszellőztetését követően visszatérhetnek az épületbe. A Minap.hu értesülései szerint senki nem sérült meg.

Az utóbbi hetekben rengeteg tűzesetről kellett beszámolnunk Borsodból, ezek közül nem egy tragikus kimenetelűnek bizonyult. Két hete például egy ember meghalt, amikor kigyulladt egy családi ház különálló kazánháza Miskolcon, a Marek József utcában. Néhány napja pedig arról írtunk, hogy egy társasház padlástérben keletkezett tűz miatt vonultak a tűzoltók Ózdon, ahol szintén meghalt egy ember.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek