Most találták meg a bolti lopás után a Sajóban elmerült férfi holttestét

Megosztás

A biztonsági őrök elől próbált elmenekülni, de nem ért át a túlpartra, elmerült és ahogy arra számítani lehetett, nem élte túl a vakmerő kalandot, nem tudta átúszni a folyót.

Megtalálták csütörtök délután annak a férfinak a holttestét Sajópetrinél, aki még január 7-én, Miskolcon merült el a Sajó folyóban – adta hírül a Hvg.hu.

A lap azt írta, hogy az 52 éves tarcali férfit bolti lopáson kapták egy miskolci nagyáruházban, de sikerült elmenekülnie. A biztonsági őrök üldözték, ő pedig megpróbált átkelni a Sajón. Az esetről a Borsod24 is részletesen beszámolt. Az őrök ekkor már kérték, hogy ne tegye, forduljon vissza.

A férfit, akinek nem sikerült átúsznia a folyót, sem a helyszínre riasztott katasztrófavédők, sem a miskolci Spider Mentőcsoport nem találta meg. Később az áradás és a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt fel kellett adniuk a keresést.

Csütörtökön lakossági bejelentés alapján vonultak ki a tűzoltók, a rendőrök és a mentők Sajópetriben a folyóhoz. A holttestet végül a Neptun Mentőcsapat emelte ki a vízből.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek