Nem kell bezárni a sportközpontot Kazincbarcikán

Megosztás

Mindez azért jár némi áldozattal: konkrétan áremelkedéssel és alacsonyabb hőmérséklettel.

Kora délutánig testnevelésórák, utána edzések, hétvégén pedig meccsek és utánpótlástornák: tovább működhet a Don Bosco Sportközpont, nem kell bezárni az intézményt az elszállt energiaárak miatt – számolt be az örömteli hírről a Kolorline. A létesítményben továbbra is elérhetőek lesznek a közösségi terek szolgáltatásai, a rendezvénytermekben pedig az alkalmi programok.

A Sportközpont vezetése egyesével tekintette át, hol és hogyan lehet megtakarítást elérni, és szerencsére a nemrég átadott, korszerű technológiával felszerelt épület pedig építészetileg is alkalmas a költségcsökkentésre. Igaz, a hőmérséklet alacsonyabb lesz az eddig megszokottnál, de a nyitva maradás ténye mindenki számára a legmegnyugtatóbb döntés.

“A gépészetünkön tudtunk olyan nagy fogásokat is találni, amit mi sem gondoltunk előtte. Ez a sok kis pici apró részlet összeállt egy egésszé, kiegészülve az áremeléseinkkel, így ennek az az örömhír lett a vége, hogy tovább tudunk működni” – fogalmazott a lapnak Szabó Zsolt, a Don Bosco Sportközpont igazgatója.

Van azonban egy másik kazincbarcikai közkedvelt hely, ami bezárt: mint arról a minap beszámoltunk, a Sörkert bezárta kapuit, ugyanis “nem volt forgalom, sajnos nem volt értelme üzemeltetni.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek