Vége: válik a sztárpár, Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Megosztás

A kézilabdázónő kitálalt, volt az utóbbi években megcsalás is, de most már végképp külön utakon folytatják. Három gyermek a házasság gyümölcse, ők fogják a legjobban megsínyleni a sztárpár válását. Valójában már nyolc hónapja külön élnek.

Megcsalásról is beszél abban a Story magazinnak adott interjújában Tápai Szabina, korábbi kézilabdázó, amiben bejelenti: már nyolc hónapja külön él férjétől, Kucsera Gábor világbajnok kajakostól.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor tíz éve, 2013-ban házasodott össze, de már ezt megelőzően, egy nagyobb szünet előtt is jártak egymással úgy kb. másfél évig. Az esküvőjük után három gyerekük született: fiuk kilenc, lányaik pedig négy és másfél évesek. Bár mindketten sportolók voltak (először egyébként egy edzőtáborban találkoztak, amikor Tápai Szabina kb. 20-21 éves lehetett), az utóbbi években több celebműsorban is előkerültek.

A 37 éves Tápai Szabina a lapnak azt mondta, azért most beszélt az elmúlt két és fél éves tortúráról, mert már döntésre jutott, amit nem fog megmásítani.

„Korábban is tudtam volna mit mondani, csak a döntés még nem született meg bennem. Mostanra viszont igen. Azt gondolom, a legtöbb házasság lángoló szerelemmel indul, és teljesen normális, ha idővel ez átalakul szeretetté, szövetséggé, és a felek társakká válnak. Számomra ez az utóbbi is szerelmet jelent, csak egy sokkal magasabb szintű formáját. Sokáig ebben éltünk mi is, de amikor úgy érzed, elveszítetted a társadat, akkor az már egy másik helyzet, változásokat idéz elő.”

Tápai Szabina számára tényleg Kucsera volt a nagy ő, mondta, és hozzátette: ma sem gondolja, hogy rossz döntést hozott, hiszen ott a három gyerekük. Úgy gondolja, 40 éves férjével mindent megtettek a házasságukért, sokszor sikerült is kimászniuk a gödörből, „mert ugyanakkor és ugyanannyira akartuk, de most elkerültük egymást az időben. Nálam eljött a pont, hogy azt éreztem: tovább nem csukhatom be a szemem.”

Arra a kérdésre, hogy megcsalta-e őt Kucsera, azt mondta: nem fog szépíteni, volt megcsalás. „Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész. Az elmúlt két-három évben túl sok volt a negatív energia az életünkben, és erre se a gyerekeknek, se nekünk nincs szükségünk. (…) Nyolc hónapja külön élünk, és úgy érzem, így a jó mindenkinek, és ennek így kellett lennie.” A válókeresetet még nem adták be, de ez sokat nem számít, mert érzelmileg már elengedték, mondta. (via Telex)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek