Hogy van ez? A kormány rendelettel ösztönzi a külföldi munkavállalók érkezését

Megosztás

Orbánék annak idején egyik ütőkártyájukként használták, hogy márpedig a külföldiek nem vehetik el a magyarok munkahelyeit. Aztán sikerült ebben is teljes, 180 fokos fordulatot tenni, de a magyar ember feledékeny. Most már egyenesen rendelettel ösztönzik a “migránsok” bejövetelét hazánkba.

A részletekről saját Facebook-oldalán számolt be Juszt László. Nehéz nem egyetértenünk vele.

“A kormány erősen beszállt az ázsiai munkaerőért zajló globális versenybe, s rendelettel ösztönzi a távol-keleti munkások érkezését. 2015 és 2020 között a Magyarországon dolgozó külföldiek száma nőtt: 2015-ben 17 ezren voltak. 2019-ben 70 ezren. 2020-ban 131 szíriai, 194 pakisztáni, 208 nigériai, 426 Fülöp-szigeteki, 630 moldovai, 5140 vietnami, 3223 kínai, 2563 dél-koreai állampolgárnak adtak munkavállalási engedélyt.

És ez nem meglepő! Hiszen ez a kormány mindig következetes volt, s persze előrelátó. Mindig hosszútávra tervez. Eszébe nem jutna az ország érdekei elé helyezni a család, s a haverok érdekeit! Mint az sem, hogy hülye, soviniszta politikai szlogenekkel szerezzen előnyt választásokon. Ezt tanúsítja ez a már-már elfeledett plakát is.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek