Ijesztő, ilyen egy hívő Fidesz-szavazó gondolkodása – igaz történet

Megosztás

Ez egy konkrét történet, bár szinte mindannyiunkkal megesett már hasonló az elmúlt néhány évben. Az agymosás olyan sikeres és olyan méreteket öltött, hogy csak az létezhet, amit a főnök megmond. Márpedig tudjuk, ha egy hazugságot elég sűrűn és hosszan ismétlünk, a többség igaznak kezdi el hinni. Erre alapozzák Orbánék az egész stratégiájukat. Migránsok, Gyurcsány.

A részleteket Juszt László osztotta meg a Facebookon szerdán.

“Nem dicsekvés, de ritkán fordul elő velem, hogy valamire nem tudok reagálni. Ma megtörtént. A MOM park előtti pultnál éppen aláírtam az ellenzék népszavazási listáját, ami tudvalevőleg egyrészt a Diákváros helyére tervezett kínai kommunista elitegyetem, a Fudan elleni tiltakozás ügye, a másik az álláskeresési járadék folyósítási idejének meghosszabbítása. Az első a hazánkat eladósító otromba rablás, a másik a tisztességes többség megélhetéséről szól.

Éppen aláírtam, amikor egy ötvenes nő ment el mellettünk, s csak úgy mellékesen, szinte kiabálva odamondta: “Írd csak alá, ha azt akarod, hogy a migránsok megerőszakolják az unokádat!” És már tovább is ment.

Vajon hány ilyen “agyavesztett”, lebutított, egybites dönt majd a sorsunkról és persze a saját kizsákmányolásáról is április 3.-án?”

Kapcsolódó cikkek