“Az egyik ügyfelemnek a kártyák teheneket mutattak, mára sikeres tejhálózatot vezet” – kalandunk az Ágnes Jósdában

Megosztás

Hivatásszerűen tizenöt éve jósol az embereknek, de már gyerekkorában tudta, hogy ezzel szeretne foglalkozni. „Anyukám sokat járt jósnőhöz, gyakorlatilag beleszülettem az egészbe.” Asztró és parapszichológia képzéseit kimagasló eredménnyel végezte el, felsőoktatásban is szerzett diplomát, valamint éveket tanult mestereknél és mágusoknál. Képzett szellemsebész. Zórád Ágnes asztropszichológus és mesterjósnál jártunk.

Helyet foglalunk az asztalnál, ahol azonnal megakad a szemem a kiterített kártyalapokon és a klasszikus üveggömbön.
– Ezeket a hagyományos kellékeket használod általában?
– Igen. Bár ezek nem hagyományos üveggömbök. Speciális hegyikristályből készültek, amivel energiával töltöm az embereket, ezt használom átok levételre is. A másik a rózsakvarc amit gyógyitásra, az emberek egészségi állapotának javitására használok. Mindkét gömböt, az én képességeimre és tudásomra csiszolták Olaszországban. Gyógyítani is szoktam, bár ezt óvatosan teszem.


A kártyák és a speciális üveggömb

Ágnes elmeséli, hogy nemrég járt nála egy idős hölgy, akinek jelezte, hogy azonnal forduljon orvoshoz, mert a szakrális csakránál – alhasi rész – problémát lát. Mivel a néni nem észlelt tüneteket, sajnos nem keresett fel orvost. Jövő hónap elején lesz a temetése.
– Rengeteg oklevelet látok a falon. Ezek szerint sokat képezted is magad.
– Végeztem parapszichológia szakot és különböző mestereknél szereztem az okleveleket. Viszont adottság nélkül nem sokra megy az ember. Létezik egy harmadik szemünk, ami 5-6 éves korukban bezáródik. A gyerekek például addig látják a lelkeket. Valakinek meg is marad ez a képessége. Amikor valamelyik vendégemmel dolgozom, ezt az adottságomat használom.

A képzéseket igazoló oklevek


Abban megerősít, hogy a pszichológia részét mindenképp meg lehet tanulni. Egyébként Ágnes csak fehér mágiával foglalkozik, annak ellenére, hogy ért a másik oldalhoz is.
– Sokan felkeresnek azzal, hogy rakjak valakire átkot. Levenni leveszem, de semmi pénzért nem vállalok fekete mágiát.
– Milyen problémával keresnek fel a legtöbben?
– Ami általánosságban foglalkoztatja az embereket. Szerelmi élet, anyagi gondok.

De sok üzletember is jár hozzám. Szeretnék tudni, hogy egy-egy döntésüknek mi lesz a kimenetele. Adtam már befektetési tanácsot is. Egy Eger belvárosában élő ügyfelem jött el, hogy szeretné befektetni a pénzét, viszont nem tudja hova. A kártyák azt mutatták, hogy teheneket kell vennie. Csodálkozott, hogy városiként mit kezdjen ő tehenekkel. Végül vett egy gazdaságot, mára jól működő tejhálózata van.

– Ezekszerint érdemes volt megfogadni a tanácsot.
– Nem csak neki segítettem. Egy másik vendégemnél vizet láttam. Épp akkor állt döntés előtt, hogy befektessen-e egy cégbe, ami gyógyvizek palackozásával foglalkozik.
– Érdeklődnek a világban most uralkodó helyzetről is?
– Persze. Az biztos, hogy legalább még kemény két év vár ránk.
Miközben felállok és szemügyre veszem a falon lógó okleveleket, Ágnes elmeséli, hogy szerelmi szeánszokat is tart. De ezt ne úgy képzeljük, hogy valaki besétál, majd arra kéri, hogy holnaptól a kiszemeltje gyűrűt húzzon az ujjára. Akarata ellenére is el lehetne csábítani valakit, de az már fekete mágia. Ő csak azoknak segít, akiknél egyébként is látja, hogy passzolnak egymáshoz.
– Csakhogy a fekete mágiánál maradjunk. Halottakkal is kommunikálsz?

s

Ágnes a gömböt és kártyákat hívja legtöbbször segítségül


– Igen, viszont akarata ellenére senkivel sem lépek kapcsolatba. Csak azzal, aki szeretne.
– Van olyan eset, amire büszke vagy? Hogy tényleg tudtál segíteni?
– Annak nagyon tudok örülni, ha gyerekvállalásnál segíthetek. Jöttek hozzám 5-6 sikertelen lombik után, aztán mégis összejött nekik. Most is van két ilyen ügyfelem, akik próbálkoznak. Hozzáteszem, mindig megnézem előtte, hogy látszik-e az életükben a gyermekáldás. Mert ha nem, akkor el kell tudni engedni.
Egyébként gyakori vendégei a gyerekek, természetesen szülőkkel. Visszatérő eset, hogy tanácsot kérnek a továbbtanuláshoz.
– Ilyenkor visszaviszem őket a múltba hipnózis segítségével. Sokat lehet tanulni a múltbéli életeinkből, szakmáinkból. Ebből aztán tudnak építkezni.

Mielőtt megköszönöm az interjút, még jótanácsként kapom útravalónak, hogy a csontozatomra figyeljek oda. Különösen a hátammal vannak bajok. Egy biztos. Miközben ezt a cikket írom már majd’ leszakad a derekam.

Kapcsolódó cikkek