Kiválóan tervezték meg az új MOL-tornyot, tökéletesen látjuk az ablakon át, ahogy a férfi dolgozók vizelnek – képek

Megosztás

A helyzet sötétedés után különösen bizarr, a Facebookon már nagyot ment a hír, hogy mennyire elbaltázták az irodaépület tervezését. Az erősebb nem képviselői, amikor kisdolgukat végzik, egyáltalán nincsenek egyedül és erre nagyon sokan rá is jöttek. Nehéz is lenne nem észrevenni egy ekkora bakit. Vagy szándékosság van a háttérben?

Szándékos tabudöntögetés, a menedzserpunk stílus születése vagy egyszerű tervezői bénázás? – találgatja Lágymányos és az internet népe, mióta a Mol dolgozói birtokba vették új székházukat a Kopaszi-gátnál. A hipermodern, csupa üveg felhőkarcoló ugyanis annyira transzparensre sikerült, hogy még a mosdók is áttetsző külső falakat kaptak, így

az elmúlt hetekben sötétedés után, megfelelő szögből bárki megtekinthette, ahogyan a Mol férfi alkalmazottai vizelnek.

Ezután már a Telex is érdeklődött a Molnál a piszoárokról, és személyesen megnézték maguknak az ország legbevállalósabb irodaházát ezzel a szemmel. Hétfői levelükre a cég sajtóosztálya szűkszavú hivatalos választ küldött kedden:

„A helyzetről tudomásunk van és megtettük a szükséges lépéseket.”

Ez alapján sajnos úgy néz ki, a vizelés közszemlére tétele nem szerepelt az építtetők szándékai között, és vége a bulinak, a továbbiakban a pisilő multimenedzserek látványa nélkül kell élniük a lágymányosiaknak. Hétfő délutáni helyszíni szemléjük idejére ugyanakkor még biztosan nem sikerült teljeskörűen megoldani a dolgot. A mosdókhoz tartozó üvegfalak nagy részét eddigre már valóban letakarták egy szürkés anyaggal, de egyet találtak, ahol továbbra is tisztán láthatóak voltak a dolgukat végző emberek. Van még hova javulni.

A Telex fényképe mutatja, még mindig nem tökéletes a megoldás

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek