Újabb csodálatos és fontos győzelmet szerzett a DVTK idegenben

Megosztás

Rangadót nyert a Diósgyőr Szekszárdon. A félidőben, de még a harmadik negyedet követően is még vesztésre álltak a miskolciak, ám a záró felvonásban nagyon megrázták magukat a lányok és behúzták a győzelmet.

A Tippmix Női NB I. A-csoport 16. fordulójában az Atomerőmű KSC Szekszárd vendégeként lépett pályára a DVTK HUN-Therm csapata – írja a Dvtk.eu. Völgyi Péter tanítványainak játékán az első félidőben érződött, hogy egy nappal kevesebb idejük volt felkészülni erre a találkozóra. A fordulás után azonban összekapták magukat a piros-fehérek, és elképesztő energiákat megmozgatva újabb hatalmas győzelmet (66-71) arattak a forduló rangadóján.

Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 16. forduló

Atomerőmű KSC Szekszárd – DVTK HUN-Therm 66-71 (15-17, 26-17, 15-16, 10-21)

Szekszárd, Városi Sportcsarnok, 800 néző. Játékvezetők: Cziffra Csaba, Söjtöry Tamás, Nyilas István.
Szekszárd: Studer 18/3, Miklós 6/3, Vivans 14/6, Hebard 7, Goree 12. Csere: Krnjic 3, Wallace 4, Holcz 2, Bálint. Edző: Djokics Zseljko.
DVTK: Aho T. 3/3, Aho N. 2, Guirantes 10, Garbin 18/18, Green 14. Csere: Grigalauskytė 8, Bacsó, Kányási 10/6, Bernáth 4/3, Kiss A., Oláh 2. Szakmai igazgató: Völgyi Péter.

Edzői értékelés:

Völgyi Péter: – Látszott, hogy nagyon fáradt mindkét csapat, sok hiba csúszott a játékba, de a szívünk végig a helyén volt. A mérkőzés végén megtaláltuk a mélységi és a külső dobások közötti egyensúlyt, amely a középső két negyedben hiányzott. A lelkesedésünket mutatja, hogy huszonöt eladott labdánk ellenére nyerni tudtunk. Nagyon értékes ez a győzelem, de nem állunk meg. Kapnak a lányok egy pihenőnapot, aztán készülünk a Sopron elleni Euroliga-mérkőzésre, és a hasonlóan fontos Győr elleni vasárnapi bajnokira.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek