Nagy változás küszöbén Michael Schumacher és családjának élete

Megosztás

Némi információmorzsához juthattunk a lábadozó hétszeres világbajnok pilóta feleségétől. Így élnek most és ezeket a dolgokat tervezik a közeljövőben meglépni. Michael magánéletét azonban most is ugyanolyan hétpecsétes titokként védik, mint eddig.

2022. év végén, egészen pontosan december 29-én volt kilenc éve, hogy Michael Schumacher, a Forma-1 legendája egy szörnyű balesetet szenvedett. Schumacher, aki egyébként tapasztalt síelő volt elesett és beverte a fejét egy sziklában. Bár volt rajta sisak, a sérülések olyan komolyak voltak, hogy azonnal kórházba szállították, megoperálták és orvosi kómába helyezték, hogy csökkentsék az agy duzzanatát. 2014 nyarán bejelentették, hogy Michael kijött a kómából, és egy svájci kórházba vitték át kezelésre, ahonnan az év szeptemberében hazatért, és a továbbiakban az otthonában ápolták a sportolót.

„Mindennap hiányzik Michael, de nemcsak én: a gyerekek, a család, az édesapja, mindenki a környezetében. Mindenkinek hiányzik Michael, de ő még itt van. Nem úgy, mint eddig, de itt van, és úgy érzem, ez sok erőt ad nekem” – mondta el Schumacher felesége.

Hogy ez az évük hogy alakul, még kérdéses, hiszen Corinnának komoly tervei vannak a jövőre nézve. Állítólag a nő 12 milliárd forint értékben vett házat Mallorcán, ami a család kedvenc nyaralóhelye volt mindig is – ide költöznének közösen Svájcból. Az asszony egy gyönyörű kikötővárosban talált rá álmaik otthonára, aminek közelében magának és Ginának egy ranchot is felépítene. Persze Corinna nem egyedül hozta meg ezt a döntést: egy német lap értesülései szerint maga a pilóta is meglátogatta a mallorcai házat, ahová helikopterrel vitték el.

Ennél többet azonban valószínűleg egy jó darabig megint nem fogunk megtudni a Schumacher-családról, ők ugyanis nagyon figyelnek arra, hogy a magánszférájuk megmaradjon. „Fontos számomra, hogy Michael továbbra is élvezhesse a magánéletét, amennyire csak lehetséges. Michael mindig megvédett minket, most mi védjük őt” – mondta Corinna a Netflix dokumentumfilmjében. (via Nlc)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek