Így égett a panellakás a Vörösmarty utcában, a hozzászólók ezen is összevitatkoztak – videó

Megosztás

Az információk szerint egy hűtőszekrény gyulladt ki az egyik lakás konyhájában, ezt videózta le az egyik szemben lakó. Sokan pedig ezen teljesen kiakadtak, mások pedig a védelmére keltek.

A napszaknak megfelelő sötétségben feltűnően látszottak a konyhából kicsapó lángok a Vörösmartyn. A Facebook-posztot feltöltőnek viszont többen is nekiestek, hogy miért nem ment inkább segíteni.

A lángoló lakásról készült videót IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

Íme a hozzászólók véleményéből egy csokor:

“A felvétel közben volt időd a tűzoltókat értesíteni?”

“Gondolom a sok bámészkodó kíváncsi ember akik az erkélyen csorgatják a nyálukat egy kis zaftos sztoriért … eszük ágában sem volt inkább elindulni és segítséget nyújtani .. kamerázni / képet feltenni a Facebookra ?! Tényleg ilyenkor ez a legfontosabb ??? Mikor emberi életek múlhatnak … 😓 Ez sosem fog a fejembe férni hogy akik lent bámulnak sokan , miért nem fognak ilyenkor össze ? És próbálnak meg segíteni ? Hátha menthető a menthetetlen .. 😞

“A nagy okoskodónak írnám le! Oda se mehetsz civilként mert a te életed is veszélybe kerülhet és akadályozod a kiérkező egységek munkáját! De kocogjatok el szépen egy festék üzletbe festéket és ecsetet venni és lehet menni segíteni……vagy belepótolni a festő szakember munkadíjába!”

“8 ember sérült meg valamilyen formában, ha te elindulsz önkéntes tűzoltót játszani akkor meg is halhatsz… füstmérgezés vagy égési sérülés miatt … de ha uszítasz akkor te is nagyon okos vagy”

“Megnéznélek mikor védő felszerelés nélkül wonder womanként felszaladsz a füsttel teli lépcsőházba ahonnan éppenhogy mentik ki az embereket…de te nem törődve ezzel felloholsz az emeletre be az égő lakásba és mented a menthetőt.”

Mi hogy vélekedünk egy ilyen helyzetről? (A borítókép illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek