Továbbra is gőzerővel keresik a határvadászokat

Megosztás

Még tavaly decemberben tartottak toborzást többek között Bódvaszilason közfoglalkoztatottak számára, illetve Sárospatakon a Foglalkoztatási Osztályon is jártak. Az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is nyújtottak felvilágosítást.

A határvadász feladatának negyedik pontja: “az államhatár rendjét közvetlenül veszélyeztető konfliktushelyzet és a tömeges méretű migráció kezeléséhez szükséges intézkedések megtétele”. Így a leendő határvadász a 400 ezer bruttó fizetésért (ami a havi teljesített szolgálati óra függvénye, kiegészítve az éjszakai pótlékkal) nem fog megroppanni a munkában.

A képzésekkel kapcsolatban a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához is fordulhatunk, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez az érdeklődők.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek