Gyógyszerre ivott Eva Rezesova, amikor rátörték az ajtót, már eszméletlen állapotban volt

Megosztás

A tűzoltóknak kellett rátörni az ajtót a szlovák milliomosnőre, aki azzal vált hírhedtté, hogy Magyarországon halálos balesetet okozott luxusautójával, ittas állapotban száguldozva. Az eddigi információk alapján most ártani akart magának.

Mentőegységek törték rá az ajtót Eva Rezesovára a nő kassai lakásában, ahová az édesanyja hívta ki a mentőket tavaly decemberben – írja a Paraméter.sk.

Korábban Rezesova ittasan hívta fel édesanyját, és szlovák sajtóértesülés szerint arról beszélt, hogy ártani akar magának. Ezután letette a telefont, az édesanyja pedig már nem tudta visszahívni, ezért értesítette a mentőket. Mivel Rezesova nem reagált a lakásához riasztott egységnek sem, végül a tűzoltók törték be a lakása ajtaját, a mentők pedig eszméletlen állapotban találtak rá a nőre.

A hírekből a kassai rendőrség is megerősített annyit, hogy a mentőegységek december 14-én kiszálltak egy kassai lakáshoz, mert a bejelentő nem tudott kapcsolatba lépni az ott tartózkodó személlyel.

Rezesova a szlovák Pluska szerint ezután 5 napig volt kórházban, ahol a lap forrásai szerint elismerte, hogy gyógyszereket vett be és alkoholt ivott rá. A nő családja nem akart nyilatkozni. (Hvg)

A Rezesova által okozott balesetben ebben az autóban égtek halálra az áldozatok

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek