Az elmúlt év öt legolvasottabb cikke

Megosztás

Gyorsan elszaladt az év, és bizony eseményekben sem volt hiány. Az esztendő végéről visszatekintve úgy érezhetjük, hogy a pozitív történetek mellett inkább problémákban és nehézségekben bővelkedett 2022. Az év utolsó napjához közeledve tekintsünk vissza, hogy a Borsod24 cikkei közül melyek érdekelték leginkább olvasóinkat.

5. helyezett: 

A borsodi roma házaspár ötven éve él együtt, becsületes munkával csodálatos életet teremtettek – videó

Az írásban Horváthék történetét mutattuk be, akik elmondták, mi kell ahhoz, hogy fél évszázadon át képesek legyenek együtt maradni. A férj a mai napig dolgozik, ahogy egész életében ezt tette. Takaros, szép, rendezett házban laknak, az unokákkal is van idejük foglalkozni. Sokak szerint a cigányság számára az egyik legcsodásabb példa lehet Horváth Zoltán és felesége, Magdika története, mi pedig azt gondoljuk, minden ember tanulhat belőle.

4. helyezett: 

Durván leépül a rendőrség az elromlott autókat már nem javítják, örüljenek, hogy a fizetést folyósítják

A cikkben arról számoltunk be, hogy milyen súlyos gondok alakultak ki a rendőrségnél. Az információkat a Zsaruellátó nevű Facebook oldal hozta nyilvánosságra, és az ország keleti részében előforduló konkrét problémát mutatták be, de jó eséllyel kijelenthetjük, hogy az ország más részén sem jobb a helyzet…

3. helyezett: 

Több harci helikopter is áthaladt Miskolc felett

A háború kitörése utáni napon az egész országban, így Borsod-Abaúj-Zemplénben is nagy volt a félelem és bizonytalanság. A közösségi médiát el is árasztották a Miskolc felett átrepülő katonai helikopterekről készült videók. 

2. helyezett:

Kamerán a Centrumnál kitört tömegverekedés

Június közepén a belvárosban kitört tömegverekedés borzolta a kedélyeket. A rendészet térfigyelő kameráinak hála a tetteseket gyorsan elfogták a biciklis rendészek, a videót pedig kis túlzással az egész város látta. 

1. helyezett: 

Magasra csaptak az indulatok az újévkor született miskolci roma kisfiú miatt

Legolvasottabb 2022-es cikkünk az év első napjaira vezethető vissza. Komoly indulatokat váltott ki ugyanis az újév első babájának megérkezése, aki történetesen egy miskolci roma kisfiú volt.

BÚÉK minden olvasónknak!

Kapcsolódó cikkek