Esti fénysétára hív minket a Miskolci Állatkert

Megosztás

A téli nyitvatartás miatt hiába is terveznének alapesetben fényjátékot vagy fénysétát az állatkertbe, mert még világos van. Most azonban az intézmény egy különleges meglepetéssel készült.

Az állatok életciklusához igazodó téli nyitva tartás miatt a látogatók ezt a hangulatot csak nappali fények mellett láthatták eddig – az állatkert munkatársai szerint azonban a látvány igazán este csodás, ezért az élményt szeretnék megosztani a látogatókkal.

Egy jelképes, 200 forintos jeggyel bárki beléphet erre a rövid, esti időszakra egy séta és néhány fotó erejéig. (Bérletesek számára a belépés ingyenes.)

– A Miskolci Állatkert felhívja a figyelmet, hogy a meghívás és a 200 forintos belépőjegy egy rövid sétára szól, a bejárattól a panoráma úton a Tanyaházig, ahol az állatkerti betlehem megtekinthető – írták közleményükben.

Az állatok többsége ilyenkor már nyugovóra tér, tehát állatokat nem lesz lehetőség megtekinteni, és kifejezetten kérik is, hogy a vendégek fejlámpával, zseblámpával ne zavarják az elcsendesedő lakókat.

A pénztárban délután 3 és 5 között váltható a 200 forintos belépőjegy, az állatkert pedig 6 óráig látogatható.

Fénysétát december 22-én és 23-én (csütörtökön és pénteken), valamint december 27-én és 28-án (kedden és szerdán) tartanak legközelebb. (via Minap.hu)

Kapcsolódó cikkek