Magyarországi egészségügy: ilyen borzalmas állapotok vannak egy (?) hazai közkórházban – videó

Megosztás

Omladozó vakolat, borzalmas bűz a fül-orr-gégészet felé vezető átkötő folyosón. A kórházigazgató természetesen rögtön próbálja mosni kezeit, hogy az nem is úgy van ám.

A Péterfy utcai kórházról került ki egy olyan videó a TikTokra, ami az épület rendkívül rossz állapotát mutatja be. A videón látható, hogy az alagsori folyosón a vakolat mállik a falakról. A videó készítője egyenesen úgy kommentálta a képsort, hogy

annyira félelmetes, horrorisztikus az egész környék, és ehhez még társultak szagok és hangot, és hát egyáltalán, ez az egész alagsor, amin keresztül kell menni, ez valami egészen borzasztó. És rettenetes, hogy ilyen állapotokat engednek meg itt Magyarországon, hogy idáig jusson egy kórház.

Az rtl.hu több kérdéssel is fordult a kórházhoz, ahonnan Sásdi Antal főigazgató azt írta nekik, hogy az „alagsori folyosó egy mindössze 15 méteres szakasz, amely kizárólag a kórház belső udvaráról közelíthető meg, az utcáról nem, és a betegek nagy részének nincs ellátási igénye ott. Az említett rövid szakasz a kórtermekhez vezet, melyek teljes egészében megújultak tavaly. Az érintett alagsori területen heteken belül festés és ajtócsere történik meg, a kapcsolódó felmérés már zajlik.” (Hvg)

Igen, bizonyára így lesz. A videót IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

Kapcsolódó cikkek