A két miskolci fideszes képviselő szereti kiverni a biztosítékot – ismét sikerült nekik

Megosztás

Hollósy András és Bajusz Gábor nem a legjobb értelemben öregbítik Miskolc hírnevét jó ideje. A miskolci képviselők többször keltettek feltűnést néha érthetetlen, néha pedig megbotránkoztató posztolásaikkal, vagy éppen mások tollával való ékeskedéssel. Most a mentősök kaptak egy kis “meglepetést”.

Vajon mekkora tapsot érdemel a két kormánypárti képviselő amiatt, hogy a szolgálatban levő mentősöknek nem fizetésemelést hoz, hanem egy kis kakaóscsigát reggelire? Az internet népe gyorsan rájött, pontosan kik is az internetes poszt központjai, hát nem a mentősök.

6️⃣7️⃣⚠️Ennyien voltak szolgálatban ma reggel a Miskolci Mentőállomáson. Köszönjük, hogy az ünnepek alatt is segítenek a bajbajutottakon. Jó étvágyat kívánunk a reggeli kakaós csigához!🍪🍩🥛” – írta ki Bajusz a Facebookra.

Nem is maradt el a hozzászólások özöne, ezekből mazsolázunk:

“Jól megajándékozták őket! Aztán töröljék szemüket, szájukat! Istenem, itt tartunk hogy egy kakaóscsiga ajándékozást ki kell posztolni?!😏

“Jól mutatnak az önzetlenek, a háttérben jótékonykodók a képen? Tulajdonképpen kiről is szól ez a poszt?”

“A mentősök sajnos nem mehetnek ki tüntetni… Ezerszer jobban meg kellene becsülni őket!”

“Ingyenélő Hollósi nem maradhatott volna le fotóról !?”

“Az önfuttatás büdös, itt meg elég nagy a f*ng szag 😏

“Amúgy szerintem a fizuemelésnek jobban örülnének szegények!Ha mondjuk nem kellene másodállásban gályázniuk, hogy be tudjanak vásárolni az élelmiszer boltban a 40%-kal drágább élelmiszerből!”

Végül pedig a témához csak érintőlegesen tartozó hozzászólás rámutat a Fidesz-kommunikáció elképesztő ellentmondására:

Kapcsolódó cikkek