Daganatos betegségben elhunyt kislánya emlékéért nyomott le százezer fekvőtámaszt a miskolci harcművész

Megosztás

Ezzel nemcsak megemlékezni kívánt a tragikusan korán elhunyt kisgyermekről, hanem jótékonysági akciót is indítottak a DVTK ultráival karöltve.

Régi hagyomány már, hogy a DVTK szurkolói adománygyűjtést szerveznek az év végén, az idei akció is ebbe a sorba illeszkedett. Idén a B-A-Z. Megyei Kórház GYEK Onkohematológiai és csontvelő transzplantációs osztályának beteg gyerekeinek gyógyulását szerették volna segíteni a pénzgyűjtéssel, amelyhez a DVTK is csatlakozott.

Ferenci Gábor kislánya, Dia a tavalyi esztendőben, nagyon fiatalon, kisiskolásként daganatos betegségben hunyt el, és most is vannak az osztályon olyan beteg kisgyerekek, akiknek ezzel a segítséggel a gyógyulását segíthetnénk elő.

Gábor az emlékének adózva – lévén: komoly versenyzői múlttal is rendelkező harcművész – megfogadta, hogy százezer fekvőtámaszt teljesít. Az utolsó százat a Diósgyőr szurkolóival és a DVTK sportolóival együtt nyomta le a szombati, Haladás elleni mérkőzést megelőzően, a DVTK Stadion előtti téren.

Az Ultras Diósgyőr és a DVTK közös gyűjtése december 10-éig tart.

Az adományokat a DSZK (Diósgyőri Szurkolók Közössége) számlaszámára lehet utalni: 11600006-00000000-83461268 (külföldi utalás esetén a HU26116000060000000083461268 számlaszámra). A közlemény rovatba kérik feltüntetni, hogy: „FEKVŐTÁMASZ”!

Forrás: Minap.hu

Kapcsolódó cikkek