Átadták a megújult bölcsődét Ózdon

Megosztás

Janiczak Dávid polgármester pénteken számolt be róla, hogy elkészült a felújítás: kibővült a Katona József úti intézmény.

“Az EU-s pályázaton nyert támogatásból megvalósult projekt sikeresen befejeződött!” – posztolta pénteken a városvezető. Mint írja, a Katona József Úti Bölcsőde régi szárnya energetika felújítást kapott: nyílászárócsere, hőszigetelés, napelemek, új elektromos rendszer, energiatakarékos világító testek.

“Épült hozzá egy új szárny is, mely már minden modern követelménynek megfelelően várja az újabb gyermekeket, hiszen férőhely bővülést tett lehetővé” – tette hozzá.

“A pályázat lehetőséget adott eszközbeszerzésre is, melynek köszönhetően sikerült berendezni is az új csoportszobákat. Régóta vártunk már olyan lehetőségre, mely lehetővé teszi, hogy több bölcsis gyermeket fogadjunk, ez a beruházás most megteremtette ezt. Új csoportok létesülése miatt új munkaerőre is szükség van. Az energetikai felújítás pedig jobb hőérzetet, alacsonyabb üzemeltetési költséget jelent.”

“Összességében egy kívül-belül megújult, kibővített bölcsőde várja a kicsiket!” – fogalmazott Janiczak. “Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a projekt előkészítésében, megvalósításában! Érezzék jól magukat, maradjon meg továbbra is a kollégák jó hangulata és jó csapat szelleme, neveljen minél több ózdi gyermeket a megújult intézmény!”

Kapcsolódó cikkek